Završen prvi vikend Kopaonik Music Week-a

Završen prvi vikend Kopaonik Music Week-a

Saša Matić, Milica Pavlović i Željko Joksimović imali nastupe za pamćenje

Kopaonik Music Week već sedam godina privlači zaljubljenike u dobru zabavu i skijaše iz celog regiona svojim odličnim muzičkim programom, što se potvdilo i ove godine!

Prvi vikend Kopaonik Music Week-a, omiljenog zimskog muzičkog festivala, protekao je u nezaboravnoj atmosferi uz spektakularne nastupe nekih od najvećih muzičkih regionalnih zvezda. Event sala hotela Grand prve večeri, 10. marta, ugostila je Sašu Matića, koji je svojim prepoznatljivim glasom i vanvremenskim hitovima napravio odličnu atmosferu i na pravi način dao uvertiru za senjoritu Milicu Pavlović čiji je fantastičan nastup i prepoznatljiva energija ostavila publiku bez daha. Već sledeće večeri, bard domaće pop scene, Željko Joksimović, u prepunoj sali hotela Grand održao je nezaboravan koncert uz glasne ovacije publike, koji je trajao do duboko u noć.

Narednog vikenda, ljubitelje dobre zabave očekuju nastupi još dve velike regionalne muzičke zvezde – Lepe Brene 17. marta i Dina Merlina 18. marta, koji će i zatvoriti ovogodišnje izdanje Kopaonik Music Week-a, te pozivamo sve fanove da nam se pridruže i budu deo nezaboravnog događaja na jednoj od najpopularnijih zimskih destinacija u regionu.

Podsećamo, festival već sedam godina privlači zaljubljenike u dobru zabavu i skijaše iz celog regiona odličnim muzičkim programom, a osim toga, najpopularnija srpska planina svojim posetiocima nudi i najraznovrsnije sadržaje i aktivnosti, ali i mogužnost uživanja u jednom od najluksuznijih hotela na Kopaoniku – hotelu Grand.

Vidimo se na Kopaoniku!

objavljeno: 15. March, 2023

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...